7/24 Acil Diş Kliniği

7 24 Saat Açık Acil Diş Hastanesi İstanbul

Nöbetçi Dişçi Telefon: 0533 582 82 79

Diş ağrıları hepimizin başına en az bir kere gelmiş ve bir daha gelmesini istemeyeceğimiz durumlardır. Diş ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilen insanlar bu durumu bir kez daha yaşamama için diş sağlıklarına ve temizliğine büyük önem verirler. Dişler hayat kaynağımız olan gıda tüketiminde önemli rol oynadığı için hayati önem taşıyor dememiz yanlış olmayacaktır. Diş ağrı gerekli önlemler alınmadığında çok şiddetli hale gelebilir. Hatta en çok geceleri bizi bulan bu ağrılar sıcak yatağımızdan kalkıp acil diş hastanesi aramamıza bile sebep olabilir.

Açık Diş Hastanesi

7 24 Diş Tedavisi Uygulamalarımız
İstanbul acil dişçi ve ağız sağlığı klinik hizmetleri (Gece – Gündüz 7/24)
Bayramda ve tatilde açık çocuk diş doktoru klinikleri İstanbul
İstanbul nöbetçi dişçi telefon numarası (0539)-857-92-02
İstanbul 7/24 saat açık çocuk acil diş doktoru sarp ağız hijyeni kurumsalı
İstanbul cumartesi pazar açık diş tedavi klinik hastanesi
Adresinize en yakın dişçi telefon numarası 0533 582 82 79
Full time hizmet veren acil diş hastanesi en yakın telefon gibidir.

Son Teknoloji Diş Kliniği – Nöbetçi Dişçi
Diş ağrıları çok çeşitli sebeplerden dolayı başımıza gelebilecek bir durumdur. Bunların başında ise diş fırçalama eylemini alışkanlık haline getirmemek yatar. Dişler fırçalanmadığı takdirde kolaylıkla bakteri oluşumuna elverişli bir ortam olabilir. Nöbetçi dişçi ekibimiz bu duruma hemen müdahale etmektedir. Bu da çürümelere yol açarak şiddetli ağrıların doğurucusu olabilir. Bir diğer diş ağrısı oluşturan durum ise 20 lik dişlerin çıkmasıdır. Diş ağrılarının büyük bir kısmı bu sebeple görülür. 20 lik dişler ağzımızda daha sonradan konumlanan 4 dişten oluşur. Bu diler 20 ile 30 yaş arasında diş etini yararak çıkar ve diğer mevcut dişlere uyguladığı baskıdan dolayı şiddetli ağrılara sebep olur. Tıpkı 20 lik dişler gibi daimi dişlerin çıkması da oldukça sancılı bir süreçtir.

Süt dişlerin dökülmesiyle çıkan daimi dişler genellikle 12-15 yaş aralığında çıkarlar. Yine bu dişler eti yararak çıktıkları için şiddetli ağrıya sebebiyet verirler. Dişlerde oluşan iltihaplar da diş ağrısına sebep olur. İltihaplar dişte ve ya diş etlerinde görülebilir. Diş ağrısına yol açtığı gibi genellikle dışarıdan fark edilebilecek şişliklere de neden olurlar. Bu şişlikleri gidermek için çocuk diş doktoru buzlu torba ile uygulanan kompres diş ağrısını da uyuşturarak azaltabilir.

İstanbul Acil Diş Hastanesi 7 24 Açık
Çocuğunuzun çenesinin küçük ya da büyük olması ileriki yaşlarda diş sıkışması ve diş aralarında boşluk oluşması gibi sorunlara yol açabilmektedir. Yalnızca görüntü sorunu olarak kalmayacak bu problemin birçok rahatsızlık ile kişiyi ömür boyu rahatsız edeceği ön görülmekte ve çocuğunuzu böyle bir sorunla baş başa bırakmamak için küçük yaşlarda çapraşık eğri çarpılmış yamuk diş düzeltmek için en iyi diş hekimi kontrolüne götürülmesi gerektiği uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Böylesine önemli bir boyut taşıyan ağız ve diş sağlığı çocuklarınızda ilk olarak görülen rahatsızlıkları engelleyerek çok yüksek oranda azaltılabilmekte ve çocuğunuz için daha sağlıklı ve daha iyi bir gelecek sunma imkânı bulabilmektesiniz. Gece çocuk diş tedavisi bir anlam ifade etmese de ağız ve diş sağlığı sonraki yaşlarda size minnet kar kalmasını sağlayacak bir alışkanlık ve davranış olarak görülmektedir.

Acil Diş Hastanesi Olarak Vizyonumuz;
%100 amacımız diş hekimliği dalında, hastalarımızın şikayetlerini, rahatsızlıklarını teşhis ederek onlara en uygun tedavi yöntemini gerçekleştirmek ve bu tedavilerden hastalarımızı memnun bırakmaktır. Diş sağlığı konusunda uluslararası standartlara uygun olarak hizmet verdiğimiz son teknoloji ekipman desteği ile uzman diş hekimleri, profesyonel, güler yüzlü personelleri ile merkezimize başvuran tüm hastalarımızın kliniğimizden mutlu ve sağlıklı bir şekilde çıkmasını amaçlıyor.

Müşterek muayenehanemiz ağız ve diş sağlığı tedavilerinin yanında, koruyucu uygulamalar da gerçekleştirmektedir.

Misyonumuz
Klinik bünyesinde var oluş sebebimiz ağız ve diş sağlığı konusunda kliniğimize gelen tüm hastalarımızın tedavilerini en iyi şartlarda gerçekleştirmek, gelişmiş son teknolojik cihazlarımız ve profesyonel doktorlarımız ile hastalarımızın sağlığını korumaktır. Uzman doktorlarımız ve tüm personelimiz hastalarımızın memnuniyetini esas alır ve en yüksek hizmet kalitesi anlayışı ile hastalarımıza yardımcı olurlar. Vizyon ve misyonumuzun bir diğer parçası ise tedavi yöntemlerimizi günden güne geliştirerek alanımızda öncü bir sağlık kuruluşu olmaktır. Bu konuda gerçekten en iyisiyiz diyebiliriz.